Σχετικά με εμάς

Η εταιρία Δέλλιος Α.Β.Ε.Τ.Ε. με πολύχρονη πείρα στο χώρο της κατεργασίας λαμαρίνας, αλουμινίου και ανοξείδωτου δημιούργησε ένα σύγχρονο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών με αντικείμενο την ψηφιακή κατεργασία μετάλλων.

Το τμήμα αυτό είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα ψηφιακής καθοδήγησης CNC πολύπρεσσο και CNC στραντζόπρεσσα συνδεδεμένα με CAD/CAM σύστημα υπολογιστών. Εξειδηκευμένο ανθρώπινο δυναμικό στην παραγωγή και μηχανολόγοι στο στάδιο σχεδιασμού και μελέτης εγγυώνται για το αποτέλεσμα. Με απλά λόγια ακρίβεια, ταχύτητα, οικονομία και ασύγκριτη ποιότητα στις κατασκευές σας.

Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση σας. Τα πλεονεκτήματα μας είναι ο επαγγελματισμός μας και η πολυετή εμπειρία μας στην αγορά. Επιπλέον, το εκπαιδευμένο προσωπικό μας φροντίζει για τις ταχύτερες και πιο αποτελεσματικές λύσεις για εσας. 

Είμαστε αφοσιωμένοι στην συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας. Κάθε πελάτης είναι πολύτιμος για μας και είναι και μια ευκαιρία για μας να βελτιώσουμε την παροχή των υπηρεσιών μας.

Υποβάλετε το αίτημα σας στην σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας.